srijeda, travnja 01, 2009

Haljina za Zvonimirove dane...







Iako su Zvonimirovi dani tek u 6. mjesecu, ceka me jos jako puno posla, tako da sam haljinu vec pripremila.Nakon 8 metara platna ( malo vise :D ) i 4 dana za sivacom masinom,uspjela sam!!!



Broj komentara: 8:

Nena3110 kaže...

Divna je haljina!
Stvarno si uložila puno truda, svaka čast!

Pantagana kaže...

Neno, puno hvala!!! Stvarno me malo namucila, posto sam isla bez ikakvog kroja, ali mi je drago sto sam ju uspjela izvuci iz glave na svjetlo dana :D

huana kaže...

Pohvala za haljinu,ja ti sve šivam iz glave,oduvjek,tak da znam kak je to teško ali time i vrednije.Molila bih te samo da pojasniš što su to Zvonimirovi dani?Hvala.

Pantagana kaže...

E, kad isto sivas "iz glave" onda stvarno sve razumijes :D. Zvonimirovi dani su manifestacija, ovdje u Kninu, posvecena kralju Zvonimiru i Jeleni lipoj, njegovoj kraljici.Cijela tvrdjava ozivi u srednjevjekovnom duhu, a ove godine ce se odrzati drugi.Uglavnom, bude viteskih turnira, svi koji smo prosle godine bili gore na standovima, bili smo u kostimima i nosnjama iz tog vremena..Sve u svemu, prepredivno i velika cast sudjelovati u tako velikom projektu

A3-handmade kaže...
Autor je uklonio komentar.
A3-handmade kaže...

Divna haljina, tako je zenstvena i romanticna. Ti si pravi majstor!

Pipi kaže...

Draga Pantagana, pravo si cudo. Umetnice bas tako i rade, IZ GLAVE. Svaka ti cast na svim radovima, prosto nisam mogla da se nagledam prelepe haljine i prelepe gospodarice. Nisam sigurna da li si to ti, ali je sve predivno. Bas si mi ulepsala vece, posle gledanja jednog tuznog filma,koji me je podsetio na moje detinjstvo i rastuzio me. Rekla sam koliko puta da TV necu vise gledati. ;). Hvala ti puno sto si uspela da mi se pojavi osmeh na licu.

Pantagana kaže...

Uf, Pipi, sad stvarno...Drago mi je sto sam uljepsala tvoj dan, ali isto tako i ti si mene jako razveselila :D
I je, ja sam u haljini , posto nikog nemam u blizini da ju moze navuci

Google

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails