nedjelja, kolovoza 08, 2010

I ljetovanje je proslo...

Proslo je i ljetovanje..Da vas sad ne zatrpavam "morskim" fotkama, evo par zanimljivijih :D
Isla sam skakati na trampolin, ali onaj gdje vas prikopcaju na gume, pa letite znatno vise od ocekivanoga :D Sa majcice zemlje uopce ne izgleda komplicirano, ali dok letite... Paaaaa prve dvije minute sam se poprilicno ukocila :D Kasnije je bilo super!!!


Kapara koju je sveki na jedvite jade uspjela posijati, sad je sve veca i naprosto je prekrasna!!! Da barem imamo jos koji grm... I sta jos reci? Bilo je lijepo, red druzenja sa frendovima iz Osijeka, red mora, sunca i soli, red setnji i fine papice. Svima koje ste ostavile komentare, puno hvala, a onima koji me samo prate, veliki pozdrav. I..Uskoro stizu slikice novih stvarcica jer..Dok se ceka da se svi spreme za setnju, nadje se taman toliko vremena da se napravi neka sitnica, privjesak ili brosic ;)

Broj komentara: 5:

huana kaže...

Znači i na odmoru se stvaralo! Ko ne bi od ovolko adrenalina!Ajde,čekamo slikice!

Tina kaže...

majko mila,ja ni vrtuljak nemogu podnit a kamoli još ovo. prvo kad sam vidjela ovu sliku,pitala sam se jesi li to ti ili ne? ma,neee,niso to ti!

vratim se još nekoliko puta i sve redom još jednom pročitam. drago mi je da si se ljepo provela za ljeto,spojila ugodno s korisnim i sad sa nestrpljenjem čekam slike novih radova da vidim sta si lipog napravila :)

Pantagana kaže...

Je, Tina, ja sam :D Znas da ja moram svasta probati :D Sad mi je od velikih zelja za ispuniti ostalo spustanje sa Sv.Jure zmajem, ali to ce pricekati dok ne nadjem nekog kvalitetnog instruktora da me on spusti ;)

Sanja kaže...

Lijep adrenalinski odmor!!!
Pusa

Nena3110 kaže...

Evo, jedne slatke nagradice i zanimacije za tebe na mom blogu<3

Google

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails