nedjelja, rujna 19, 2010

Srednjevjekovni sajam Sibenik

Proslu subotu sam bila na srednjevjekovnom sajmu u Sibeniku, kao izlagac :D Da, imam najljepsi posao na svijetu i u sklopu njega su sve stvari koje volim, ukljucujuci i standiranje. Ok, radovi su bili spremni i sve je bilo ok, ali sto sve vrijedi ako i izlagaci nisu obuceni u djiru? Eto prilike da startam Bagaticu i da se malo poigram, u cudno doba noci... Kroja i opet nije bilo, nego stura objasnjenja i grube skice na nekoj od stranica posvecenih srednjem vijeku. Znaci, sve sto je nedostajalo, dodala sam sama, a da izbjegnem dugu podkosulju, dodala sam na vratni otvor volancic i dugu podsuknju. Sve u svemu, poprilicno sam zadovoljna rezultatom. A vi? :D
I na kraju konca, ne stignem stavljati slikice gotovih stvarcica na blog redovito, ali svecano obecajem, ubrzo stize cijela tura novih rukoprtljarija... Pozdrav svima koji me pratite i podrzavate!!!
P.S. Kontrolor materijala i glavni asistent je morao pozirati skupa sa mnom i capama isprobati da li je tkanina dovoljno kvalitetna :D



Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

Prelijep post, jako interesantno!

Sanja kaže...

Odlična haljina i jako ti lijepo pristaje na tvoju crvenu kosu!!! Sve pohvale :))) I nadam se da ćemo skoro vidjeti tvoje rukoprtljaljije....aaaa ne znam kak se to piše :))))))

huana kaže...

Super je! Voljela bih da i ja imam povoda sašiti si ovakvu haljinu.Ne da mi se šivat ju za bez veze pa da mi onda stoji u ormaru i nigdje se ne mogu pohvalit :-)
Odlična kombinacija boje haljine i boje kose :-)
Čekamo rukoprtljarije!

Sanja kaže...

Draga Pentagana, na mom blogu te očekuje nagrada! Pusa

Tina kaže...

Draga,jesi li to ti? zadnji put kad sam te vidjela imala si kratku kosu!

Haljina je prekrsana! drago mi je da si izlagala i da ti je bilo ljepo.

pusa,tina

Tina kaže...

imas nagradicu na mom blogu! ((:

eda kaže...

Rezultat je fantastičan, haljina je zaista prelijepa!!

Google

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails